NOVI PULS Budući muž Bojani Rajić oprostio prevaru!

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PULS Budući muž Bojani Rajić oprostio prevaru!

Novi broj magazina Blic Pulsa od danas je na svim kioscima uz dnevni list Blic, a u njemu možete pročitati ekskluzivne priče.

PULS SAZNAJE da je u svetu estrade poput bombe odjeknula vest da je manekenka Bojana Rajić u trećem mesecu trudnoće.

Sve je iznenadila činjenica da je otac deteta upravo čovek zbog kojeg se njen brak s golmanom Vladimirom Stojkovićem raspao, a za kojeg je manekenka tvrdila da nisu zajedno.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jeste činjenica da je samo pre nekoliko meseci Bojana uslikana kako razmenjuje nežnosti sa sinom čoveka koji je označen kao najveći narko-bos, Dragoslava Kosmajca, Lazarom.

Kako je Stojke ipak bio u pravu, te kako joj je budući muž oprostio prevaru - saznajte u novom broju magazina "Blic Puls".

U novom Blic Pulsu čitajte i:

Zbog čega je Severina otkrila vezu sa Igorom Kojićem.

Izvor blizak pevačici tvrdi da je njena nova veza zapravo samo igra koju je smislila jer se plaši da će je Milan Popović zaboraviti zbog manekenke s kojom navodno čeka bebu.

Ružica bila u vezi i sa Natašom Šavijom.

Puls došao u posed SMS prepiske između dve atraktivne ukućanke rijaliti programa "Parovi"

Ispovest Žarka Paspalja

Proslavljeni košarkaš otkriva intimne detalje iz svoje prošlosti

Na kafi kod voditeljke "Parova"

Nas gledaju ozbiljni i obrazovani ljudi

Lepa Brena: "Ne pristajem više ni na šta što boli"

I posle 35. godina karijere peva sa istim žarom. Sada je ipak sve drugačije, deca su prioritet, kao i poslovi koji nisu samo snimanje albuma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.