NOVI POKLON VLADE SRBIJE VELIKOJ PLANI: Minibus za prevoz seoskog stanovništva

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 15:46

NOVI POKLON VLADE SRBIJE VELIKOJ PLANI: Minibus za prevoz seoskog stanovništva

U kupovini minibusa, registraciji i pokrivanju drugih dodatnih troškova lokalna samouprava će učestvovati sa 976.000 dinara.

Iz Vlade Srbije je stigla još jedna lepa vest za Veliku Planu.

Ministarstvo za brigu o selu, koje vodi ministar Milan Krkobabić, donelo je odluku da opštini Velika Plana uplati 7.000.000 dinara za kupovinu minibusa za potrebe prevoza seoskog stanovništva.

Opština je dužna da kupi minibus koji ima najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 22 sedišta i da obezbedi da se on koristi za potrebe prevoza seoskog stanovništva iz jednog sela u drugo ili iz sela do gradskog središta.

Po potrebi, vozilo će se moći koristiti i u ostale namene od značaja za lokalnu samoupravu, kao što su prevoz poljoprivrednika, sportista, kulturno-umetničkih društava i drugih udruženja građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.