NOVI PAZAR: Pronađeno tijelo muškarca sa prerezanim vratom

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jun.2020, 16:03

NOVI PAZAR: Pronađeno tijelo muškarca sa prerezanim vratom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, pronašli su danas oko 15 časova beživotno telo muškarca u novopazarskom naselju Šutenovac. Pronađen je muškarac srednjih godina sa rasekotinom na vratu, u jednom od objekata sportakih terena “Šutenovac”. Ekipe hitne pomoći su odmah stigle na lice mesta ali su samo mogli da konstatuju smrt. Policija trenutno vrši uviđaj. (Indeksonline) The post NOVI PAZAR: Pronađeno tijelo muškarca sa prerezanim vratom appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAĐENO TELO ISPRED FUDBALSKOG KLUBA NOVI PAZAR Muškarcu prerezan vrat, policija na licu mesta (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Jun.2020

Telo muškarca pronađeno je danas ispred prostorija FK Novi Pazar na pomoćnom stadionu u naselju Šutrnovac, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Novi Pazar: Pronađeno telo muškarca sa rasekotinom na vratu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas oko 15 časova beživotno telo muškarca u novopazarskom naselju Šutenovac...Kako javlja indeksonline.rs, pronađen je muškarac srednjih godina sa rasekotinom na vratu, u jednom od objekata sportaskih terena "Šutenovac"...Ekipe hitne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Detalji tragedije u Novom Pazaru: Muškarac ležao mrtav, a pored njega je bio nož

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jun.2020, 11:58

Tijelo M. B. (45) nađeno je juče ispred svlačionice sportskih terena u naselju Šutenovac u Novom Pazaru. Prolaznici su primjetili nesrećnog čovjeka i odmah su pozvali policiju. – Prijavljeno nam je da na betonskom stepeništu leži muškarac u lokvi krvi. Odmah su upućene patrole i ekipa Hitne...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.