NOVI KIKS LJUBIČASTIH: Poraz Fiorentine, remi Milana i trijumf Udinezea

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI KIKS LJUBIČASTIH: Poraz Fiorentine, remi Milana i trijumf Udinezea

Fudbaleri Kaljarija pobedili su Fiorentinu sa 1:0, dok je ekipa Udinezea bila bolja od Bolonje rezultatom 2:0. Milan i Torino postigli po gol

U prvim utakmicama 22. kola italijanske Serije A fudbaleri Kaljarija pobedili su Fiorentinu sa 1:0, dok je ekipa Udinezea bila bolja od Bolonje rezultatom 2:0.

Strelac jedinog pogotka na Sardiniji bio je Maurisio Rikardo Pinilja iz penala u 39. minutu. Udineze je na strani dobio Bolonju, a gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su slavili golovima Antonija di Nataela i Nikolasa Lopeza.

Fudbaleri Milana odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv ekipe Torina. Gosti su poveli u 17. minutu preko Ćire Imobilea, a bod rosonerima doneo je novajlija Adil Rami u 49. minutu.

Srpski internacionalac Nikola Maksimović odigrao je celu utakmicu u dresu gostujuće ekipe.

Serija A, 22.kolo

Subota

Kaljari - Fiorentina 1:0

Bolonja - Udineze 0:2

Milan - Torino 1:1

Nedelja

Đenova - Sampdorija

Sasuolo - Verona

Kjevo - Lacio

Katanija - Livorno

Atalanta - Napoli

Roma - Parma

Juventus - Inter

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVI KIKS LJUBIČASTIH: Poraz Fiorentine, trijumf Udinezea

Izvor: Dzungla.org, 01.Feb.2014

Fudbaleri Kaljarija pobedili su Fiorentinu sa 1:0, dok je ekipa Udinezea bila bolja od Bolonje rezultatom 2:0 OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.