NOVI JEZIVI DETALJI tragedije na Voždovcu: EVO ko je pronašao tela

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI JEZIVI DETALJI tragedije na Voždovcu: EVO ko je pronašao tela

U Gostivarskoj ulici na Voždovcu u stanu jedne od tamošnjih stambenih zgrada pronađena su dva tela bez znakova života.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o supružnicima Goranu (54) i Jelkici Manić (74). Leševi su pronađeni u poodmakloj fazi raspadanja, pa je oboje identifikovao njihov sin.

Supružnici nisu viđeni van stana mesec dana, a leševe je juče pronašla njihova prijateljica. Ona je zatekla otključana vrata i otvorila ih, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se smrad proširio po zgradi.

Muškarac je više puta hapšen zbog nasilja i stalno je tukao suprugu. Prema rečima komšija i svedoka njih dvoje su se bavili prosjačenjem po kraju i "često svađali", a sav novac su trošili na alkohol.

Komšije takođe kažu da u stanu iznad živi kuma koja je prestala da razgovara sa bračnim parom zbog Goranovog agresivnog ponašanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.