NOVI JEZIVI DETALJI SUROVOG UBISTVA: Evo kako je ubijena Noa Milivojev!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 15:16

NOVI JEZIVI DETALJI SUROVOG UBISTVA: Evo kako je ubijena Noa Milivojev!

Policija otkrila detalje zločina.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan mladić star trideset i tri godine zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog.

Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu N.M. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije zadavio i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova - navode u Tužilaštvu.

Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne, odnosno svo njeno tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.