NOVI JEZIVI DETALJI O BANDI KOJU JE PREDVODIO DEČAK IZ BOSNE: Terorisali čitav Beč, bili spremni da pucaju, a MAJKA SVE ZNALA, ALI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 02:20

NOVI JEZIVI DETALJI O BANDI KOJU JE PREDVODIO DEČAK IZ BOSNE: Terorisali čitav Beč, bili spremni da pucaju, a MAJKA SVE ZNALA, ALI...

Majčina reakcija je bila: Samo da ti otac ne sazna!
Austrijski mediji već danima izveštavaju o maloletničkoj bandi koja je sejala strah po ulicama Beča, a na čijem se čelu nalazio državljanin Bosne i Hercegovine (17), koji je ujedno i prvoosumnjičeni u optužnici koja je nedavno podignuta.
O beskrupuloznosti ovih maloletnika, od kojih većina ima 14 godina govore i njihove poruke na Telegramu prilikom planiranja napada na radnju mobilnih telefona, čiji je vlasnik Indijac. Navodno, dečaci su u prepisci naveli da su spremni i da pucaju u Indijca, ako se bude opirao.
Takođe, list Hojte kao neverovatnu stvar navodi da je majka maloletnika iz BiH znala šta je sin radio, ali je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.