NOVI JEZIV TIKTOK TREND: Kakvi ste vi to roditelji, zar to deci maloj da radite, kuda ide ovaj svet?! OVO JE UŽAS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 07:13

NOVI JEZIV TIKTOK TREND: Kakvi ste vi to roditelji, zar to deci maloj da radite, kuda ide ovaj svet?! OVO JE UŽAS! (VIDEO)

Stiglo upozorenje stručnjaka

Jedan od poslednjih bizarnih TikTok trendova #eggprank obično podrazumeva učešće roditelja i malog deteta koji zajedno u kuhinji prave obrok. U jednom trenutku roditelj uzima "živo" jaje, govori detetu da će da ga razbije, ali umesto činije, roditelj razbija jaje o detetovu glavu.

Reakcije dece su različite, ali veliki broj mališana deluje uznemireno, mnogi su se rasplakali, a neki su uzvratili razbijanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jajeta o glavu roditelja. No, uprkos svemu, trend je brzo postao viralan.

Medicinski eksperti upozoravaju da bi ova šala mogla da ima neželjene efekte, uključujući modrice i širenje bakterija.

🛑 Moms cracking egg on their kids head, some say it’s abusive others say it’s an harmless fun, what’s your taught? #eggcrack #eggprank #funny #babby #kids #babbies #funnybaby #cute #cutebaby #funnyvideo #funnyvideos #foryou #fypviraltwitter #fyp #fypシviral #😂😂 #bbrightvc pic.twitter.com/T02cbr5NYb

— XSoundSpeed 🎬 🎥 (@lordsontweet) August 18, 2023

- Vi deci doslovno razbijate salmonelu o glavu. Ovo nije nešto što deci koristi na bilo koji način, ne smatram ni da je zabavno - rekla je dr Megan Martin, pedijatrijska konsultantkinja za hitnu medicinsku pomoć.

Njena koleginica Amanda Meters isprobala je ovaj izazov na sebi i zaključila "da je veoma teško razbiti jaje čak i na odrasloj, potpuno razvijenoj lobanji".

How is cracking an egg on children's forehead a trend. It's just mean and it hurts them. What has this world come to? #TikTok #Trending #eggprank #eggchallenge pic.twitter.com/ahs4GoFufw

— Abdulkarim  (@ITORIGINALABDUL) August 19, 2023

Obe su saglasne da bi deca iz ove šale mogla da usvoje štetno ponašanje jer se mozgovi mališana još razvijaju i oni su poput sunđera tako da uzimaju u obzir baš sve što se dešava u njihovom okruženju.

Za sada nije jasno odakle je TikTok izazov krenuo. Neki viralni video snimci koji su nastali početkom avgusta prikazuju odrasle osobe koji učestvuju u izazovu. Portparol TikTok-a odbio je da da komentar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIDEO: Trend na Tiktoku - roditelji razbijaju jaja o glavu deteta, stručnjaci kažu - ne radite to

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2023

Na društvenim mrežama pojavio se novi trend: dete stoji za kuhinjskim pultom spremno da učestvuje u zajedničkoj pripremi jela. Iznenada, odrasla osoba lomi jaje o čelo deteta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.