NOVI ISPADI OPOZICIJE: Boško Obradović napada Vučića zbog KiM - do juče bio u savezu sa onima koji su izmestili pregovore iz UN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 11:08

NOVI ISPADI OPOZICIJE: Boško Obradović napada Vučića zbog KiM - do juče bio u savezu sa onima koji su izmestili pregovore iz UN! (VIDEO)

Novi napadi na predsednika Srbije

Boško Obradović napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog Kosova i Metohije, iako je sam bio u koaliciji sa onima koji su zagorčali život Srbiji izmeštanjem pregovora iz Ujedinjenih nacija pod okrilje Evropske unije.

- Dijalog o Kosovu i Metohiji treba da se vrati u Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija gde mu je i mesto - rekao je Obradović u televizijskom gostovanju.

Međutim, upravo je Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sklopio koalicioni savez sa ljudi koji su dijalog o južnoj srpskoj pokrajini izmestili iz SB UN. Tako se pod dirigentskom palicom Boškovih koalicionih partnera, problem Kosova i Metohije našao u rukama Brisela.

BOŠKO FOLIRANT

Boško napada Vučića zbog KiM i predlaže da se pregovori o KiM vrate u UN. Kaže i da je Prajd deo NATO agende kojom se to nameće kao i lažni genocid u Srebrenici.

A BOŠKO BIO U SAVEZU SA ONIMA KOJI SU IZMESTILI PREGOVORE IZ UN I KOJI TVRDE DA JE SREBRENICA GENOCID pic.twitter.com/VpB6AM4OvG

— Detektor laži (@LaziDetektor) August 18, 2022

Pokušavajući da se nametne kao patriota u očima građana, Obradović je rekao i da je održavanje prajda deo NATO agende, kojom se nameće i lažni genocid u Srebrenici.

Sam Obradović je očigledno (ili namerno) zaboravio da su njegovi politički prijatelji tvrdili da je u Srebrenici počinjen genocid, bez ikakvih dokaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.