NOVI DETALJI VIP PROSTITUCIJE: Poznata fitnes šampionka pronalazila klijente za seks!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI VIP PROSTITUCIJE: Poznata fitnes šampionka pronalazila klijente za seks!

Pojavili su se novi detalji lanca prostitucije koji je u Zagrebu vodio jedan od najjačih balkanskih makroa, Slobodan Dubajić, poznatiji kao Dabi. Pružanje seksualnih usluga u stanu u Novom Zagrebu, Dabi je, kako sumnjaju inspektori, organizovao u martu ove godine.

Mesecima tajno snimali svodnika

Čim je do policije stigla informacija, Dabijev biznis je stavljen pod nadzor. Tajno je praćen svaki njegov korak, snimani su njegovi brojni kontakti. Saznalo se tako da mu je devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje su pružale seksualne usluge pronalazila poznata zagrebačka fitnes instruktorka, koja je, međutim, već više puta osuđivana zbog učestvovanja u prostituciji. Ona i njena pomagačica pronalazile su i klijente za devojke (iz Srbije, Bosne, Hrvatske) pa su zajedno s Dabijem delile novac.

Pod sumnjom da je Dubajiću osiguravao klijenete našao se i zagrebački preduzetnik koji se inače bavi prodajom nekretnina. Nedavno je i sklopio jedan izrazito unosan posao u tom sektoru s ulagačima iz Kine.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Proslava uz prostitutke

Partneri su uspešnu saradnju odlučili da proslave u društvu Dabijevih prostitutki, koje, međutim, kako su se kasnije požalile svom makrou, tim druženjem baš i nisu bile zadovoljne.

Na popisu klijenata koji su inspektori pronašli kada su upali u Dubajićev stan nalazio se i poznati ugostitelj iz okoline Zagreba. Dabi seksualne usluge svojih devojaka nije oglašavao na internetu, niti putem oglasa, jer je među onima koji traže društvo prostitutki jednostavno doći do njegovog telefonskog broja i dogovoriti susret. Zna se i da su Dabijeve cure uvek vrlo doterane, jer su mahom i puno mlađe od onih koje se inače pojavljuju na tom tržištu.

Foto: Profimedia, Caia Image

Skromna zarada

Međutim, ovoga puta zarada organizatora, barem prema dokazima kojima se za sada raspolaže, nije bila toliko značajna kao u ranijim periodima kada je Dubajić uspevao u dve godine da ostvari i do dva miliona nezakonite dobiti. Sada je za tri meseca zaradio tek nešto više od hiljadu evra, koliko je, kao svoj deo dobila i fitnes instruktorka s kojom je sarađivao.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NOVI DETALJI VIP PROSTITUCIJE Poznata fitnes sampionka pronalazila klijente za seks

Izvor: medio.rs, 24.Sep.2016

Čim je do policije stigla informacija, Dabijev biznis je stavljen pod nadzor..Pojavili su se novi detalji lanca prostitucije koji je u Zagrebu vodio jedan od najjačih balkanskih makroa, Slobodan Dubajić, poznatiji kao Dabi. Pružanje seksualnih usluga u stanu u Novom Zagrebu, Dabi je, kako sumnjaju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.