NOVI DETALJI UBISTVA KERAMIČARA: Okriveno sa kim je Milorad bio te večeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 21:01

NOVI DETALJI UBISTVA KERAMIČARA: Okriveno sa kim je Milorad bio te večeri

Radenkovićevo telo u četvrtak ujutru pronašao je kolega

Keramičar Milorad Radenković (49), koji je zadavljen u svom stanu u beogradskom naselju Rupčine, noć pre zločina sedeo je i pio sa dvojicom poznanika, za kojima policija i traga.

Podsetimo, koji je došao po njega kako bi zajedno otišli na posao. Kada je ušao u stan, zatekao je Milorada na podu udavljenog žicom, sa brojnim povredama po rukama i nogama.

- Inspektori su uspeli da rekonstruišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događaje iz noći između srede i četvrtka i utvrdili da je Radenković u stanu pio sa dvojicom poznanika, koji su mu navodno dugovali novac. Oni su se posvađali, pa su muškarci napali keramičara i tražili mu da im kaže gde drži pare u stanu - priča izvor iz istrage.

- Milorad je verovatno to odbijao, pa su se potukli i zadavili ga žicom. Napadači su navodno identifikovani - dodao je izvor.

Inače, najpre se verovalo da je napadač ušao u stan tokom noći i ubio Radenkovića na spavanju.

Operativni podaci su pokazali da je Radenković, koji je imao novca, davao pare pod kamatu. Navodno, on je imao poduži spisak dužnika. Reč je o čoveku koji je dobro zarađivao od zanata, ali i je izdavao apartmane.

Iz stana u Ulici Ratka Resanovića policija je odnela stvari, a oduzet je i Radenkovićev "mercedes", koji je bio parkiran ispred zgrade.

Predmeti će biti veštačeni kako bi se našli eventualni tragovi napadača.

Komšije iz Rupčina kažu da nisu dobro poznavale Radenkovića, koji je živeo u poludovršenoj zgradi.

- Nije komunicirao ni sa kim iz ulice, a uvek je bio lepo obučen i videlo se da ima novca. Zato nikome nije jasno zašto je stanovao u toj zgradi. Čak je često održavao zgradu i sređivao oko nje - kažu komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.