NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD VRŠCA: Poginuli tinejdžer vozio bez vozačke dozvole?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 17:03

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD VRŠCA: Poginuli tinejdžer vozio bez vozačke dozvole?

Vozač koji je poginuo kod Vršca u saobraćajnoj nesreći vozio bez dozvole.

Tinejdžer (17), koji je poginuo noćas u saobraćajnoj nesreći u mestu Uljma kod Vršca, nije imao izdatu vozačku dozvolu.

Ovo je potvrdio Dragoljub Trajković, portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, koje vodi istragu vezano za ovaj slučaj.

Osim što je vozio bez vozačke dozvole, kako se saznaje, tinejdžer je, kako se sumnja, upravljao vozilom neprilagođenom brzinom, prešao je u suprotnu traku, sleteo sa puta i udario u drvo.

On je na licu mesta poginuo, a njegovo dvoje saputnika su zadobili teške povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MLADIĆ B. K. (17) KOJI JE NASTRADAO U VRŠCU NIJE IMAO VOZAČKU DOZVOLU! Upravljao vozilom neprilagođenom brzinom, sleteo s puta i udario u drvo!

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023

Vozač B. K. (17), koji je poginuo noćas u saobraćajnoj nesreći u mestu Uljma kod Vršca, nije imao izdatu vozačku dozvolu. Ovo je za „Novosti“ potvrdio Dragoljub Trajković, portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, koje vodi istragu vezano za ovaj slučaj. Osim što je vozio bez vozačke...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.