NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U RAKOVCU: Prvo usmrtio taštu, pa naišao na ženu, KRVAVI TRAGOVI su svuda po kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 22:41

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U RAKOVCU: Prvo usmrtio taštu, pa naišao na ženu, KRVAVI TRAGOVI su svuda po kući

Osumnjičeni je već imao zabranu prilaska.

Krvavi zločin dogodio se u porodičnoj kući u kojoj su živele dve tragično nastradale žene. Nekadašnji suprug je i pored zabrane prilaska, koja mu je izrečena zbog nasilja u porodici, došao kod nje i njene majke. Iako su u dvorištu tri psa, on je ušao u kuću u kojoj su dve žene živele same.

- Razvalio je ulazna vrata i ušao u prizemlje gde je bila njegova bivša tašta, a zatim, kako se sumnja, na nju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasrnuo i izbo je nožem - saznaje se nezvanično od izvora upoznatog sa zločinom.

- Posle toga se stepenicama popeo na sprat gde je bila njegova nekadašnja supruga, pa je i tu razvalio vrata i nožem napao i nju - potvrđuje izvor.

Iako teško povređena, ona je, kako se saznaje, pokušala da siđe sa sprata i proveri šta joj je sa majkom. Po kući i stepeništu, zatečeni su tragovi krvi.

Osumnjičeni je, navodno, bio pod uticajem alkohola kada je u nedelju uveče oko 20 časova došao u kuću bivše supruge i njene majke, i sam je pozvao policiju, koja ga je tu zatekla, a kod njega i nož.

Navodno je najpre odveden u bolnicu na detoksikaciju, a zatim mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. On će sutra biti saslušan u višem javnom tužilaštvuu Novom Sadu.

- Jadne žene nisu mogle da se odbrane od nasilnika, iako je imao zabranu prilaska, došao je u njihovu kuću - kažu komšije, uznemirene zločinom.

- Čula sam te večeri da njihovi psi laju, ali nisam obraćala pažnju, jer su znali da se oglašavaju kada neko prođe ulicom. Verovatno je on tada ušao u dvorište. Kada se ubrzo ponovo čulo njihovo lajanje, izašla sam da proverim, i videla policijska vozila pod rotacijom. Znala sam da se nešto dogodilo, ali nisam mogla ni da pomislim da su komšinice ubijene - navodi jedna od komšinica.

Pokojna žena je, kažu komšije i poznanici, dugo trpela nasilje u braku.

Osumnjičeni je bio nasilan prema njoj, tukao je i maltretirao, i ona je to prijavljivala nadležnim službama.

On se, navodno, veče pre tragičnog događaja, kod jedne komšinice raspitivao za bivšu partnerku, ali je, pošto mu ona ništa nije odgovorila, zvao i njenu majku.

- I majka i ćerka su bile dobre osobe - ističu poznanici nesrećnih žena.

O osumnjičenom, meštani Rakovca nemaju lepih reči. Kažu da ga znaju po problematičnom ponašanju i da je znao da bude preke naravi kada popije.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Autor:Lj. Preradović, Z. Grumić/Prenela: E.D.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.