NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U DOBOJU: Sašina ćerka ŠOKIRALA PSIHOLOGE! Devojčica se OVAKO ponašala na saslušanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:10

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U DOBOJU: Sašina ćerka ŠOKIRALA PSIHOLOGE! Devojčica se OVAKO ponašala na saslušanju

Devojčici produžen pritvor

Uloga maloletne kćerke (14) u stravičnom ubistvu oca Saše Kulišića daleko je složenija nego što se moglo i pretpostaviti u prvim trenucima istrage, a njeno ponašanje šokiralo je istražitelje, ali i stručne radnike.

- Iako se ipak radi o detetu, maloletnoj ćerki žrtve, veoma nas je iznenadilo što nije pokazala nikakve znakove empatije, odnosno da joj je žao zbog onoga što se dogodilo njenom ocu- otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sada nepoznate detalje slučaja koji je šokirao Republiku Srpsku i region.

U okviru istrage teškog ubistva Saše Kulišića, maloletna ćerka je saslušana pred psihologom i stručnim radnicima koje je iznenadila hladnokrvnost devojčice od 14 godina.

Maloletnoj ćerki ubijenog Saše Kulišića koja je označena kao saučesnik u teškom krivičnom delu produžen je pritvor rešenjem Osnovnog suda u Doboju koji je nadležan za vođenje postupka protiv osumnjičene obzirom da se radi o starijoj maloletnici.

Istovremeno, istraga i dalje ide u pravcu utvrđivanja odgovornosti ko je konstantno nabavljao lek "treana" jačine 10 mg kojim je duži period trovan ubijeni Saša Kulišić. Ovaj deo će takođe biti jasan nakon što se otklone svi problemi sa IZIS-om u Doboju.

Upravo se ćerka ubijenog sumnjiči da je ocu u limunadu sipala lek "treana", čime ga je neposredno pre ubistva omamila.

Izvor: Srbija Danas/Srpskainfo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.