NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA NOE MILIVOJEV: Zadavio je KABLOM pa RASKOMADAO, porodica želi SMRTNU kaznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 12:13

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA NOE MILIVOJEV: Zadavio je KABLOM pa RASKOMADAO, porodica želi SMRTNU kaznu

Ubici preti mogućnost doživotnog zatvora

Noa Milivojev imala je samo 18 godina kada ju je, u noći između 17. i 18. juna prošle godine, prema optužnici ubio muškarac (33) u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Nesrećnu devojku prvo je nakon svađe i tuče zadavio električnim kablom, zatim telo odvukao u kupatilo. Ubacio u tuš kabinu i raskomadao nožem.

- Ubica je zatim delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini. Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula prošle godine- stoji u optužnici.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, u petak je, podiglo je optužnicu protiv muškarca zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i jer postoji opravdana sumnja da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Majka ubijene devojke želi da ubica njenog deteta "bude osuđen na smrtnu kaznu".

- Nažalost ona ne postoji u našoj zemlji, pa mu želim da doživi nešto najbolnije i najgore u životu i da se muči dok je živ u najgorim mukama. Nek te Bog kazni - kaže Boba Milivojev.

Neutešna majka tvrdi da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi "divnom detetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voleli i ko nikome ništa loše nije uradio".

- Nou nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija - kaže ona.

Nou su roditelji poslednji put videli u subotu 17. juna i od tog dana im se nije ni javljala. Uzaludni su bili pokušaji majke i oca da je dobiju na telefon. Zvali su je dan kasnije, pa u ponedeljak... Na kraju je mobilni bio nedostupan. U ponedeljak 19. juna otišli su u policiju. Crne slutnje su se obestinile 6. jula ove godine kada su im javili da je Noa ubijena.

- Nisam imala šta da vidim kada ju je isekao. Stalno mi je pred očima slika nje koja pati dok je seče bez milosti. Svašta mi se mota po glavi. Tačno je znao šta radi čim je telo uništavao kiselinom- rekla je neutešna žena.

Izvor: Srbija Danas/ Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.