NOVI DETALJI SA PROTESTA: Član rakovičkog klana učestvovao u donošenju vešala na Terazije?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI SA PROTESTA: Član rakovičkog klana učestvovao u donošenju vešala na Terazije?!

S. G. i N. P. osumnjičeni su da tokom protesta "1 od 5 miliona" nosili vešala, a njihov vozač je navodno bio K. L., nezvanično saznaju "Novosti".

K. L. (48) je dobro poznat beogradskoj policiji duži niz godina. Uhapšen je 2004. godine u akciji MUP Srbije i BIA zbog sumnje da je učestvovao u pripremi likvidacije Milana Ševa, koji se u to vreme vezivao za švedsko i skandinavsko podzemlje. Sumnjalo se da je reč o naručenom i plaćenom ubistvu.

Istražni sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je pustio da se brani sa slobode, a zbog nedostatka dokaza kasnije je i oslobođen.

Znakovi na putu 😀#1od5miliona pic.twitter.com/MKaPUCp0zT

— anajoB (@newBoki) February 2, 2019

Prema obaveštajnim podacima, ovaj čovek je svojevremeno bio vrlo blizak prijatelj i saradnik Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovičko-miljakovačkog klana. Kada je Stojković uhapšen u "Sablji", zbog sumnje da je ubio Veselina Veska Božovića i Miroslava Sekulića Sekule, ali i mnogih drugih krivičnih dela, K. L. se odvojio i postao "solista".

Poslednjih godina na sebe nije privlačio pažnju.

Da podsetimo, S. G. i N. P. uhapšeni su u ponedeljak, a S. G. je tokom davanja iskaza policiji priznao da je na skup doneo vešala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.