NOVI DETALJI RANJAVANJA ČUMETOVOG BRATANCA: Našli ga pijanog, SAM tvrdi da mu je napadač sa fantomkom pucao u glavu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 11:20

NOVI DETALJI RANJAVANJA ČUMETOVOG BRATANCA: Našli ga pijanog, SAM tvrdi da mu je napadač sa fantomkom pucao u glavu?

Nemanja se trenutno nalazi u bolnici, ali njegovo stanje, kao ni informacije o eventualnim povredama, za sada nisu poznati.

Teorija o pokušaju ubistva Nemanje Buhe (31), bratanca Ljubiše Buhe Čumeta, u najmanju ruku je čudna i sumnjiva.

Naime, kako se saznaje, tvrdnju da mu je na jednoj benzinskoj pumpi u Surčinu u glavu iz sačmarice pucao napadač maskiran "fantomkom" izrekao je sam Nemanja Buha, koji je nakon te tvrdnje odbio dalju saradnju sa istražnim organima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Postavlja se pitanje kako čovek koji tvrdi da mu je neko pucao u glavu, ni manje ni više nego iz sačmarice, uopšte može da govori, ali i zašto nakon toga odbija da da dodatne informacije koje bi pomogle u pronalaženju navodnog napadača.

Takođe, Čumetov bratanac i njegova devojka su, nakon navodnog napada, zatečeni u alkoholisanom stanju. U automobilu u kom su se nalazili pronađena je jedna dramlija, odnosno krupna sačma za patrone lovačkih pušaka, za koju još uvek nije utvrđeno od kad je tu i kako se tu našla.

Zbog svega navedenog, nije isključena ni mogućnost da su povrede Nemanje Buhe rezultat nenamernog ili namernog samopovređivanja.

Ljubiša Buha Čume bio je svedok saradnik u postupcima protiv kriminalnog Zemunskog klana. Kaznu je izdržavao zbog krivičnog dela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.