NOVI DETALJI PUCNJAVE U BARU, IZREŠETALI GA NAOČIGLED SVIH: Uhapšen ubica ŠKALJARCA! Otkriveno s kim je bio likvidirani muškarac tokom napada

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:21

NOVI DETALJI PUCNJAVE U BARU, IZREŠETALI GA NAOČIGLED SVIH: Uhapšen ubica ŠKALJARCA! Otkriveno s kim je bio likvidirani muškarac tokom napada

Policijske snage su blokirale grad

Muškarac, koji se povezuje sa škaljarskim klanom, ubijen je jutros u pucnjavi u Baru. On je navodno bio u društvu ženske osobe kada je ubica sa motocikla u pokretu ispalio u njega najmanje deset hitaca. Sve se odigralo na uglu Ulice popa Dukljanina i Ulice maršala Tita.

Nakon što je izrešetao žrtvu ubica je pobegao na motoru u nepoznatom pravcu. Policija je blokirala grad i traga za jednim ili više počinilaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Očevici iz ugostiteljskih objekata u ulici Maršala Tita kazali su da su čuli više hitaca, a da je sa žrtvom bila i jedna ženska osoba.

Navodno, inspektorima je poznat i identitet izvršioca. Jedna osoba uhapšena je zbog sumnje da je umešana u ubistvo prpadnika kriminalne grupe.

Prema saznjanima "Vijesti", reč je o Baraninu koji pripada tamošnjem ogranku organizovane kriminalne grupe škaljarski klan.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/I.N./Ana Đokić/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.