NOVI DETALJI O NESTANKU DEVOJČICE VANJE (14): Hitno se oglasila policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 00:22

NOVI DETALJI O NESTANKU DEVOJČICE VANJE (14): Hitno se oglasila policija

Od kada je nestala, 27. novembra ujutru, neprekidno traje potraga za devojčicom

Vanji Gorčevskoj (14) iz Skoplja se trag gubi u 7.27 sati, dok je bila na putu ka školi. Otac je prijavio policiji da deteta nema u 11 sati istog dana. Prethodno je majka, već u 8.35 sati izvestila policiju da devojčice nema, navodi Telma.

Prema navodima makedonskog ministra unutrašnjih poslova Olivera Spasovskog, nema potvrde da se svaki trag devojčici izgubio ispred pekare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Silbo" ili Broz kafea.

- Za sada ne postoji mogućnost da to potvrdimo na osnovu onoga što imamo sa obližnjih kamera. Nastavljamo sa aktivnostima, koje su već preduzete ne samo u centru Skoplja, već i u Karpošu, Đorče Petrovu, Bitpazaru - rekao je ministar.

On je prethodno izjavio da su pregledani snimci sa više od 50 kamera, a da su ispitane desetine ljudi. Telefoni su uzeti od porodice na ispitivanje, a kako je rekao ministar, nekih podataka ima sa elektronskih aparata. Pregledani su podrumi u delovima Skoplja i korito Vardara.

U potragu za Vanjom uključio se i Interpol, ali i ceo Balkan. Njene fotografije dele se na društvenim mrežama u celom regionu, dok mediji prate priču o nestanku.

Kako navode iz policije, Vanja je visoka 175 centimetara i teška 58 kilograma. Ima tamno braon kosu, braon oči, nosi fiksnu protezu i ima mladež na desnoj strani lica. U trenutku nestanka na sebi je imala plavu bluzu, crnu jaknu, crne farmerke sa bočnim džepovima, i bele patike sa braon prugama.

Devojčica je iz kuće izašla sa rancem, a kod sebe je imala iPhone. Ukoliko vidite negde ovu devojčicu, odmah pozovite MUP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.