NOVI DETALJI O NASILNIKU SA ZVEZDARE: Pored nasilja u porodici, osumnjičeni je počinio još jedno GROZNO krivično delo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 22:32

NOVI DETALJI O NASILNIKU SA ZVEZDARE: Pored nasilja u porodici, osumnjičeni je počinio još jedno GROZNO krivično delo!

Detalji stravičnog nasilja pojavili su se na društvenim mrežama

Vše javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je krivično gonjenje od Prvog osnovnog tužilaštva protiv osumnjičenog zbog sumnje da je pored krivičnog dela nasilje u porodici izvršio i krivično delo silovanje.

Naime, u toku dana su obavljeni dodatni medicinski pregledi njegove nevenčane supruge na osnovu kojih je utvrđeno da postoji osnov sumnje da je izvršeno i krivično delo silovanje. Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u roku od 48 sati biti priveden višem tužilaštvu u radi saslušanja.

Podsetimo, 25-godišnjeg osumnjičenog muškarca prijavila je nevenčana supruga nakon noći u kojoj je, kako se sumnja, došlo do eskalacije nasilja.

, kada su komšije 26-godišnje žene objavile da je u nasilju povređena i šestomesečna beba para.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.