NOVI DETALJI O DVOSTRUKOM UBISTVU U RAKOVCU: Ubio bivšu ženu i njenu majku, a onda SAM POZVAO POLICIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 18:27

NOVI DETALJI O DVOSTRUKOM UBISTVU U RAKOVCU: Ubio bivšu ženu i njenu majku, a onda SAM POZVAO POLICIJU!

Osumnjičeni je sam pozvao policiju.

Muškarac atar četrdeset i osam godina osumnjičen da je ubodima nožem usmrtio bivšu suprugu staru četrdeset i sedam kao i njenu majku (75) u naselju Salaksije u Rakovcu kod Beočina, sinoć oko 20 sati, prema pričama komšija, bio je navodno osuđivan zbog nasilja u porodici i da je zbog toga izvesno vreme proveo u zatvoru.

- Prijavljivanja ga je nesrećna žena, nadležne službe su reagovale, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on nastavljao da nasilništvom - kaže jedan od komšija tragično nastradale  bivše supruge i njene majke. - znam da imaju dva, već odrasla sina, stariji je u Kini već izvesno vreme, a mlađi je, kako se sada priča po naselju, navodno u zatvoru, navodno zbog droge, ali to ne možemo da tvrdimo.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, sinoć došao do kuće u naselju Salaksije u Rakovcu i najpre je kako se sumnja,usmrtio majku a zatim i ćerku. Osumnjičeni je sam pozvao policiju, koja ga je zatekla u kući i uhapsila.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Lj.P./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.