NOVI DETALJI O DEČAKU KOJI JE POBIO JAGANJCE: Maltretiran na imanju gde je živeo, terali ga da RADI PO CEO DAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 19:07

NOVI DETALJI O DEČAKU KOJI JE POBIO JAGANJCE: Maltretiran na imanju gde je živeo, terali ga da RADI PO CEO DAN!

Oglasio se čovek koji radi sa dečakovim stanodavcem
Slučaj dečaka (13) iz okoline Vršca koji je sekirom zaklao 12 jaganjaca u toru čoveka na čijem imanju je živeo, ne prestaje da uznemiruje javnost, a sada se oglasio čovek koji je radi u firmi sa dečakovim stanodavcem.
Prema njegovim rečima, dečak koji je već nedelju dana na psihijatriji u KC Vojvodina nakon što je otkriveno da je poklao životinje, bio je maltretiran na imanju na kom je živeo. Prema rečima ovog čoveka (ime i prezime poznatno redakciji), maloletnik je više od godinu dana bio praktično zaposlen kod vlasnika ubijenih jagnjića, a pored toga što su ga terali da radi na njihovom imanju, primoravali su ga i da ide na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.