NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA SOKOCU: Pucao na poznatog kriminalca a potom krvav UTRČAO U KAFIĆ da sakrije oružje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 12:46

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA SOKOCU: Pucao na poznatog kriminalca a potom krvav UTRČAO U KAFIĆ da sakrije oružje

Delić se sumnjiči da je počinio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Stefanu Deliću, koji je osumnjičen za ubistvo Miroslava Milinkovića nasred ulice na Sokocu, danas je predložen pritvor.

Delić je 7. juna oko 18 sati kod Spomen parka na Sokocu nakon kraće verbalne prepirke iz vatrenog oružja - najverovatnije pištolja marke CZ - naneo smrtonosne povrede Milinkoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Delić je prema navodima iz lokalne policije ispalio više hitaca u pravcu Milinkovića koji je prethodno zaustavio vozilo i pešice krenuo ka njemu. Milinković se tada udaljio i ispalio više hitaca u pravcu Delića koji je usled razmene vatre zadobio povredu u predelu desnog ramena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novinarka uhvaćena sa metkom i 30 tableta Ksanaksa

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2023

Tanja Janković uhvaćena je na letu Niš-Malta sa 30 tableta leka Ksanaks i jednim metkom, saznaje Direktno.rs. Na letu za Maltu, 6. juna novinarka Tanja Janković uhvaćena je sa 30 tableta Ksanaksa i jednim metkom, čime je izvršila krivična dela Neovlašćeno držanje opojnih droga iz čl. 246A...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.