NOVI DETALJI KARAMBOLA KOD UMČARA: U jednom od vozila bila beba, povređeno nekoliko osoba, CEO SMER JE BLOKIRAN (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 02:18

NOVI DETALJI KARAMBOLA KOD UMČARA: U jednom od vozila bila beba, povređeno nekoliko osoba, CEO SMER JE BLOKIRAN (FOTO/VIDEO)

Jedan muškarac prevezen u bolnicu.

Nekoliko osoba povređeno je u lančanom sudaru koji se dogodio večeras oko 21 čas na auto-putu nakon isključenja za Umčare, kada su se sudarili kamion i dva automobila.

U udesu su učestvovali vozač kamiona, vozač "mercedesa" koji je prebačen u bolnicu, dva muškarca kao i jedna ukrajinska državljanka.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

U vozilu koje je učestvovalo u udesu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila i beba (2) koja, na sreću, nema povrede, piše Blic.

Saobraćaj je u obustavi u smeru ka Nišu, ekipa USN-a na licu mesta, a policija je počela da pušta saobraćaj kroz preticajnu traku. Vozna i zaustavna su blokirane do daljeg.

- Umčari, kolona u smeru ka Nišu 10+ km - navodi se na instagram profilu "Serbialive_beograd".

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Teška saobraćajna nesreća auto-put ka Nišu malo posle isključenja za Mladenovac, kamion pokušao da pretekne automobil levom trakom. Više automobila učestvovalo u sudaru, stanje učesnika nije poznato. Ceo autoput blokiran - navodi se na instagram profilu "192_rs".

Sneg stvara velike probleme na putevima, zbog čega se nižu saobraćajne nesreće.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Blic/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.