NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U ŠAPCU: Nećete verovati čiji je unuk osumnjičeni za ubistvo brata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U ŠAPCU: Nećete verovati čiji je unuk osumnjičeni za ubistvo brata!

Bogdan Gajić (20) bokserom i nožem iskasapio brata Ignjata (24), a uhvaćen je dok je telo gurao na kolicima ka već iskopanoj rupi

Policija je uhapsila Bogdana Gajića (20) iz Šapca zbog sumnje da je ubio brata Ignjata (24) u porodičnoj kući u ovom gradu, a potom pokušao da zakopa njegovo telo u obližnjoj rupi. Reč je o unuku čuvenog slikara Milića od Mačve.

Zločin se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, a osumnjičeni je uhapšen dok je pokušavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sakrije bratovljevo telo.

- Kobne večeri izbila je svađa između dvojice braće, nakon čega je osumnjičeni Bogdan najpre bokserom pretukao brata, a potom ga izbo nožem. Udarao ga je sve dok nije izdahnuo. Nesrećni mladić je preminuo na licu mesta - kaže izvor.

Osumnjičeni je zatim krenuo u obližnju šumu da zakopa telo kako bi sakrio tragove.

- Pretpostavlja se da su komšije pozvale policiju, kada su čule da se nešto događa u kući Gajića. Policija je izašla na lice mesta i oko pola četiri ujutro zatekla osumnjičenog mladića kako gura kolica prekrivena belim čaršavom. Najpre je odbio da kaže šta radi, a kada su policajci podigli čaršav, zatekli su telo ubijenog mladića, koje je bilo skoro neprepoznatljivo - priča izvor.

Policija je odmah privela osumnjičenog u najbližu stanicu.

Za Bogdana kažu da je bio odličan đak i student.

- Pored leša u kolicima su bile lopata i ašov, pa se pretpostavlja da je osumnjičeni krenuo da zakopa bratovljevo telo. Pronađena je i rupa u kojoj je najverovatnije planirao da zakopa brata, pa se pretpostavlja da je duže vreme planirao zločin. U policiji se branio ćutanjem.

Kao motiv ubistva navode se loši porodični odnosi, jer je ubijeni Ignjat, navodno, već duže vreme maltretirao ukućane. Komšije su u šoku zbog tragedije.

- Šokirana sam, to su mlada deca, Bogdana znam odmalena, ne mogu da verujem mda je bio u stanju da ubije brata. U pitanju je dobra porodica, to su deca uglednog profesora i slikara Petra Gajića. Još uvek ne verujem šta se desilo - kaže komšija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pogledajte rezultate

SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.