NOVI DETALJI IZ CRVENKE: Otkriveno šta je SUPRUG uradio kada je NAŠAO TELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 12:33

NOVI DETALJI IZ CRVENKE: Otkriveno šta je SUPRUG uradio kada je NAŠAO TELO

Sumnja se da je izvršila samoubistvo.

Telo nestale žene, čiji je nestanak prijavljen u subotu, u Crvenki, pronašao je suprug.

TRAGIČAN KRAJ potrage za Vanjom (27) iz Cr

- Vanjin nestanak prijavljen je u subotu oko 18 sati. Prijavio ga je suprug policiji, a pre toga smo se svi dali u potragu - govori sagovornik Informera, koji je upoznat sa slučajem.

- Svi smo se nadali da ćemo je naći živu i zdravu ali nažalost... Njeno telo pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je suprug u nedelju oko 13. 30 sati na obali kanala. Kao što je policiji prijavio njen nestanak tako je tada prvo njima javio da je našao njeno telo - rekao je naš sagovornik.

Policija je ubrzo stigla do kanla i obavila uviđaj. 

- Pored policije stigla je i Hitna pomoć koja je kosntatovala smrt. Sumnja se da se Vanja ubila, ali telo je prevezeno na obdukciju gde će biti utvrđeno, šta se tačno i kada dogodilo - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.