NOVI DETALJI ISTRAGE BRUTALNOG UBISTVA U TUZLI: Lokalna policija SKINUTA sa slučaja - evo zašto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 19:32

NOVI DETALJI ISTRAGE BRUTALNOG UBISTVA U TUZLI: Lokalna policija SKINUTA sa slučaja - evo zašto!

Osumnjičenom je određen jednomesečni pritvor.

Pripadnici Federalne uprave policije formirali su tim od sedam inspektora koji radi na istrazi o brutalnom ubistvu žene u tržnom centru u Tuzli.

FUP postupa po naredbi Tužilaštva TK a iz cele priče isključen je MUP TK, jer je njihov pripadnik počinio ovaj gnusan zločin.

Istraga je preuzeta još u petak, kako bi se nezavisno razotkrili svi detalji i eventualni propusti u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Podsećamo, pre pet dana, policajac je brutalno usmrtio ženu ispred kafića u jednom tržnom centru u Tuzli. On je pijan u nju ispraznio skoro ceo šaržer.

Njemu je određen jednomesečni pritvor.

Srbija Danas/Avaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.