NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U PITERU: Potvrđeno - meta RUSKI BLOGER - bomba je bila puna eksera i sitnih oštrih komada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 19:55

NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U PITERU: Potvrđeno - meta RUSKI BLOGER - bomba je bila puna eksera i sitnih oštrih komada!

Ruska policija potvrdila informaciju

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je danas poginuo ratni izveštač Vladlen Tatarski u eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu.

- U 18.13, policija je primila informaciju o eksploziji, a jedna osoba je poginula, u pitanju je ratni izveštač Tatarski, dok je 16 ljudi ranjeno - rečeno je TASS-u iz pres službe ministarstva.

Breaking:

An explosion occurred in Sankt Petersburg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in one of Prigozhin’s cafes. The name of the cafe is “Street Bar”.

It is said that military blogger Vladlen Tatarsky was having a speech. Tass reports that he died in the explosion.#SanktPetersburg #Russia pic.twitter.com/a69gBw5FoN

— (((Tendar))) (@Tendar) April 2, 2023

Eksplozivna naprava koja je eksplodirala u kafiću u Sankt Peterburgu je bila puna eksera, šrafova, i ciljala je upravo Tatarskog, dodao je portparol ministarstva.

- Ručno pravljena eksplozivna naprava bila je puna eksera i sitnih, oštrih komada, a meta je bio Tatarski - dodao je portparol.

They say that Tatarsky was given a figurine. Inside the figurine was 200g TNT.

You can be sure that this could only have happen with inside knowledge. There are Russian infightings ongoing and this is how it looks like. Somebody sent Prigozhin a message.#SanktPetersburg… pic.twitter.com/RUhzBCPxma

— (((Tendar))) (@Tendar) April 2, 2023

Snaga eksplozivne naprave bila je veća od one koju bi proizvelo 200 grama TNT. Lokalno tužilaštvo okruga Sankt Peterburg pokrenulo je istragu. Pravo ime Tatarskog je Maksim Fomin, koji je postao poznat ruskoj javnosti na početku rata u Ukrajini. Svakodnevno je postavljao analize, kako Rusi nazivaju, specijalne vojne operacije i davao je savete mobilisanima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.