NOVI DEČACI-UBICE! Mladić (16) ubijen u parku od strane vršnjaka - porodici saopštena tragična vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 12:13

NOVI DEČACI-UBICE! Mladić (16) ubijen u parku od strane vršnjaka - porodici saopštena tragična vest

Dva đaka uhapšena su pod sumnjom za ubistvo nakon što je 16-godišnjak nastradao nožem.

Rečeno je da su tinejdžera u parku Ronsli u Bristolu napale dve osobe koje su nosile maske, koje su potom pobegle na biciklima.

Uprkos svim naporima lekara, dečak je tragično preminuo na licu mesta. Užas se odigrao u blizini Vest ulice u sredu oko 18 časova.

Iako formalna identifikacija još nije obavljena, porodici tinejdžera je saopštena tragična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest.

Dvojica školaraca, obojica po 15 godina, uhapšeni su u četvrtak i ostali su u policijskom pritvoru.

Komandant policije Ejvona i Somerseta u Bristolu, pomoćnik Mark Runakres, rekao je: "Tim koji istražuje jučerašnji incident radi danonoćno kako bi odgovorne priveo pravdi", "Večeras su u vezi sa uviđajem uhapšena dva petnaestogodišnjaka koji su privedeni u policiju gde će biti saslušani".

Porodici su dodeljeni specijalizovani oficiri za vezu sa porodicom da im pruže podršku i obaveštavaju ih o istrazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.