NOVI BILANS U RUSIJI: Više od 16 hiljada novih slučajeva kovida

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 10:27

NOVI BILANS U RUSIJI: Više od 16 hiljada novih slučajeva kovida

Za poslednja 24 sata umrlo je 229 pacijenata sa kovidom-19

Broj zabeleženih slučajeva virusa korona u Rusiji porastao je za 16.710, tako da sada ukupan broj od početka epidemije kovida 19 iznosi 1.513.877, saopštio je Operativni štab za borbu protiv virusa korona u Rusiji.

Bez kliničkih manifestacija je 26,7 odsto slučajeva, odnosno 4.456 osoba, dodaje se u saopštenju.

Za poslednja 24 sata umrlo je 229 pacijenata sa kovidom 19, a od početka pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 26.050.

Operativni štab navodi i da je najveći broj novih registrovanih slučajeva u Moskvi, Sankt Peterburgu i Podmoskovlju.

Svetska zdravstvena organizacija objavila je 11. marta epidemiju novog virusa korona, kovid 19, za pandemiju. Prema poslednjim podacima, u svetu je do danas zaraženo više od 42,9 miliona ljudi, od čega je više od 1,1 milion ljudi umrlo. Trenutno je zaraženo više od deset miliona ljudi.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.