NOVE ŽRTVE CRNOG PANTERA PRONAĐENE ZAKLANE! Nakon raskomadanog psa, pojavili se dokazi o divljoj zveri?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 15:27

NOVE ŽRTVE CRNOG PANTERA PRONAĐENE ZAKLANE! Nakon raskomadanog psa, pojavili se dokazi o divljoj zveri?! (VIDEO)

Za famoznim crnim panterom traga se od 12. novembra kada je divlja zver snimljena kod Banje Junaković.

Crni panter je pre četiri dana navodno viđen i snimljen na šetalištu Šlajz, pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu.

Pecaroš, koji je napravio snimak, prosledio ga je ekološkom udruženju "Pokret za sve nas" (PZSN) u Vrbasu, a na teren su izašli policajci i lovci.

Prema nepotvrđenim saznanjima i svedočenjima meštana, jedan meštanin je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se pretpostavlja da je životinja u okolini Vrbasa, dan nakon pojavljivanja u ovom mestu, zaklala ovce.

Prethodno je na Šlajzu je pronađeno i raskomadano telo psa, za kojeg se pretpostavlja da je bio žrtva pantera.

Podsetimo, nakon što je crni panter viđen u okolini Apatina, jedan korisnik Instagrama objavio je snimak kod Feketića na kome se nalazi crni panter.

Na snimku se vidi kako životinja nalik panteru trči kroz atar njive velikom brzinom, a video koji se proširio neverovatnom brzinom snimljen je iz kabine traktora.

- Ja mislim da je to crni panter! - rekao nam je meštanin Feketića koji je snimio divlju zver navodeći da je životinja, za koju sumnja da je crni panter, bila udaljena 500 metara od parcele na kojoj je radio.

Podsetimo, opština Apatin saopštila je 12. novembra da je Crni panter je uočen blizu Banje Junaković i upozorila građane da ne idu u tom pravcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAPOKON OTKRIVENO OTKUD CRNI PANTER U SRBIJI? Upozorenje iz ZOO VRTA: "Ne glumite heroje, pozovite policiju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 10:59

Za famoznim crnim panterom traga se od 12. novembra kada je divlja zver snimljena kod Banje Junaković...Alohtona zverka već skoro mesec dana gostuje u našoj zemlji, ne da se uhvatiti još od trenutka kada je prvi put viđena u okolini Apatina...Biolog "Vrta dobre nade" Kristijan Ovari, u razgovoru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.