NOVE TRAGEDIJE NA KUPALIŠTIMA U SRBIJI: Tela muškaraca izvučena iz vode!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 18:01

NOVE TRAGEDIJE NA KUPALIŠTIMA U SRBIJI: Tela muškaraca izvučena iz vode!

Sve se dogodilo u kratkom vremenskom rasponu

Prema pisanju Telegrafa, danas su se dogodile dve tragedije na kupalištima u Srbiji. Naime, telo muškarca je izvučeno iz Dunava kod Titela, na gradskoj plaži, da bi svega sat vremena kasnije kod Lazarevca iz jezera Očage spasioci izvukli telo starijeg muškarca.

Kako se navodi, dvojica plivača su se utopila tokom kupanja. Muškarac se utopio tokom kupanja na gradskoj plaži Loka na Dunavu i njegovo telo je izvučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vode u 15.15 sati.

Muškarac koji se utopio na jezeru Očage kod Lazarevca je po izvlačenju iz vode hitno prebačen u Dom zdravlja Lazarevac, ali je oko 16.15 časova proglašen mrtvim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.