NOVE MLADE NADE JAVNOG GOVORA U SRBIJI: Održano 26. republičko takmičenje iz besedništva i retorike

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 21:19

NOVE MLADE NADE JAVNOG GOVORA U SRBIJI: Održano 26. republičko takmičenje iz besedništva i retorike

Najbolji mladi ekonomisti dobili vredne nagrade od Fakulteta društvenih nauka.
Zajednica ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola Republike Srbije i Pravno-poslovna škola iz Beograda organizovali su 26. republičko takmičenje iz besedništva i retorike. Takmičenje je održano 16. marta za učenike četvrog razreda srednjih škola, a sponzor takmičenja bio je Fakultet društvenih nauka u Beogradu (FDN) koji je za sve učesnike obezbedio vredne nagrade.
Učenici ekonomskih škola zajedno sa svojim mentorima širom Srbije pokazali su svoje znanje u besedništvu i retorici. Domaćin ovog takmičenja bila je Ekonomska škola "Stana Milanović" iz Šapca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.