NOVE MERE DIKTIRAJU PRAVILA: Ovo je radno vreme beogradskih pijaca tokom vikenda

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 21:42

NOVE MERE DIKTIRAJU PRAVILA: Ovo je radno vreme beogradskih pijaca tokom vikenda

Poznato radno vreme pijaca.

Sve pijace u sastavu JKP "Gradske pijace", u subotu i nedelju, 06. i 07. marta radiće uobičajeno, poput prodavnica hrane, hipermarketa i sl.

Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP "Gradske pijace" brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i preporučenih mera.

JKP "Gradske pijace" podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je radno vreme pijaca u Beogradu tokom vikenda

Izvor: Blic, 05.Mar.2021

Sve pijace u sastavu JKP "Gradske pijace" u subotu i nedelju, 6. i 7. marta radiće uobičajeno, poput prodavnica hrane, hipermarketa i sl.

Nastavak na Blic...

Beogradske pijace tokom vikenda rade uobičajeno

Izvor: Beta, 05.Mar.2021

 Sve beogradske pijace tokom vikenda radiće uobičajeno, poput prodavnica prehrambenih proizvoda, saopšteno je večeras.Iz preduzeća Gradske pijace podsetili su gradjane da se pridržavaju mera Vlade Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, i da nose zaštitne maske.To preduzeće...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.