NOVE INFORMACIJE o MASAKRU kod Zadra: Nakon što je POBIO porodicu ubica ostavio OPROŠTAJNO PISMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE INFORMACIJE o MASAKRU kod Zadra: Nakon što je POBIO porodicu ubica ostavio OPROŠTAJNO PISMO

Trostruki ubica Čedomir Keran (62) iz Sukošana ubio se u svom polju na predelu Sv. Martina tzv. kombinovanim samoubistvom

Oko vrata je stavio omču zavezanu za stablo, a zatim je pucao u sebe iz ilegalnog oružja, najverovatnije poluautomatske puške.

Čedomir je u kuću svoje sestre došao u nedelju ujutro oko 7 sati. Vrata mu je otvorila sestra Zvjezdana (64) i nju je odmah na ulazu zatukao tupim predmetom. Potom je na spratu kuće ubio sestrinog sina (37) i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sestrinu svekrvu (81) dok su još bili u svojim krevetima. Nakon toga je mirno izašao iz kuće, rekao susedima šta je napravio, seo na motor i uputio se na svoje imanje u sukošanskom polju, gde ga je oko 15 sati pronašla policija.

Čedomir je iza sebe ostavio oproštajno pismo u kojem se obraća svojoj porodici, ali nije poznato navodi li i razloge zbog kojih je počinio ovaj nezapamćeni zločin na zadarskom području. Sve to upućuje na zaključak da je Čedomir svoj krvavi pohod detaljno isplanirao.

Rezultati obdukcije žrtava trebalo bi da budu poznati sledeće nedelje.

Podsetimo, policija je objavila tok jučerašnjeg događaja. Dojavu je primila nešto nekoliko sati nakon ubistva.

- Juče, 6. januara, nešto pre 13 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave zadarske primio je dojavu da se u porodičnoj kući u Sukošanu nalazi telo mrtve žene.

Dolaskom policijskih službenika na mesto događaja u kući su pronađena tri mrtva tela s tragovima nasilne smrti, i to muškarca u dobi od 37 godina i dve žene u dobi od 64 i 81 godine.

Policijski službenici na mestu događaja su proveli prvi deo očevida koji će se nastaviti u narednim danima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.