NOVE INFORMACIJE! Osumnjičeni za MASAKR U JABUKOVCU imao PAKLENI PLAN, ali na jednu stvar NIJE RAČUNAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE INFORMACIJE! Osumnjičeni za MASAKR U JABUKOVCU imao PAKLENI PLAN, ali na jednu stvar NIJE RAČUNAO

Uhapšeni zbog četvorostrukog ubistva otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja.

Prvobitni plan Davora P. iz Jabukovca, muškarca osumnjičenog za četvorostruko ubistvo u ovom mestu, navodno je bio da novac na silu iznudi od majke Raje Kazimirovića, Dragice (93) koja se kretala uz pomoć štaka.

Naime, osumnjičeni je kobnog dana, kako navode, krijući se čekao da domaćin Raja Kazimirović ode na njivu, kako bi ušao u dvorište.

Misleći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Dragica Kazimirović sama, navodno je imao nameru da od nje traži novac. Nije očekivao da će tamo zateći i njenu ćerku Ljubinku Oprikić, ali i unuku Draganu Jozeljić, koje su nekoliko nedelja pre toga došle iz Nemačke da obiću Raju i Dragicu i pomognu oko poslova na imanju i u kući.

Nova igračka...

A post shared by Davor Pernic (@davor_pernic) on Oct 1, 2017 at 2:37am PDT

Ubica je, nakon poligrafskog ispitivanja koje je pao, priznao zločin, navodno tvrdivši da nije imao nameru da pobije ukućane Kazimirovića, već da je samo hteo da ih opljačka. Davor je u policiji tvrdio da je nakon pljačke prvo pobegao iz kuće, a da se onda vratio sa oružjem da žene koje su ga videle navodno "zauvek ućutka". Tada ih je navodno pobio, a u tom trenutku se pojavio i raja Kazimirović, koga je takođe upucao.

Podsetimo, osumnjičeni za četvorostruko ubistvo nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca. On je tvrdio da mu je novac bio potreban za lečenje ljubavnice koja je bolesna.

On je prilikom uviđaja policiju odveo u blizinu imanja svoga oca, oko 15 kilometara udaljenog od kuće Kazimirovića, i pokazao gde je zakopao oružje, škorpion i lovačku pušku.

Deda Radovan je ispričao da se njegov unuk "nije čudno ponašao" u danima nakon zločina, i da je čak zajedno sa porodicom gledao i komentarisao vesti i helikoptere koji su danima nadletali selo.

A post shared by Davor Pernic (@davor_pernic) on Mar 10, 2019 at 1:16pm PDT

Podsetimo, uhapšeni zbog četvorostrukog ubistva otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja.

Istraga nezapamćenog zločina je krenula od ispitivanja svih u selu sa kojima Raja Kazimirović nije bio u prijateljskim odnosima. Pošto su svi prošli poligrafsko ispitivanje, policija je počela da ispituje sve koji su u skorije vreme počinili bilo kakvo krivično delo i oni su svi prošli ispitivanje. Međutim, vrlo brzo na njihovoj listi se našao Davor jer je već bio poznat policiji od ranije. Pozvan je u policijsku stanicu i na poligrafu je - pao.

Pogledajte SNIMAK HAPŠENJA osumnjičenog za MASAKR U JABUKOVCU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVE REČI osumnjičenog za ubistvo u Jabukovcu: Evo zašto sam ih UBIJAO OVIM REDOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019

Osumnjičeni iz Jabukovca mislio je da će na imanju Raje Kazimirovića, da će uz pretnju lako iznuditi priznanje gde čuvaju novac...To je juče izjavio Davor Pernić (35) iz Jabukovca na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu i otkrio kojim je redosledom ubijao nedužne žrtve...Davor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.