NOVE INFORMACIJE IZ INDIJE! Bračni par iz Srbije u karantinu zbog sumnje da je muž ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Dali krv na analizu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE INFORMACIJE IZ INDIJE! Bračni par iz Srbije u karantinu zbog sumnje da je muž ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Dali krv na analizu!

Deportovani iz Kine

Bračni par iz Srbije hospitalizovan je u Indiji zbog sumnje da je muž zaražen koronavirusom.

J. J. i njen suprug doputovali su iz Kine u indijsku priobalnu državu Goa, kada je muškarac primetio da ima sumnjive simptome, prenose lokalni mediji, a Srbin se potom, navodno, sam prijavio u bolnicu.

U Ministarstvu zdravlja rekli su da nemaju informacije o obolelom Srbinu i da takva informacija nije stigla ni od kineskih zvaničnika, a ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Svetske zdravstvene organizacije.

Srpski državljanin, podsetimo, stavljen je u karantin u Indiji u utorak. Mediji su objavili je da je u pitanju muškarac srednjih godina koji je iz Kine u Indiju doputovao prošle sedmice.

Mediji pišu da je bračni par dao krv na analizu i da bi rezultati trebalo da budu gotovi do četvrtka.

- Pokazuje simptome koronavirusa, poput suvog i bolnog grla. On je bio u kineskom gradu koji je udaljen oko 750 kilometara od Vuhana, i pratimo njegovo stanje. Uzeti su svi neophodni uzorci za analizu -  saopštili su indijski zvaničnici, dok je ministar zdravlja Visvadžit Rane rekao da je Srbin stigao preko Nju Delhija do plaže Kankona na jugu Goe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bračni par iz Srbije u bolnici, sumnja se da muž ima KORONA VIRUS

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020

Čovek se sam javio, pa su oboje dali krv na analizu kako bi se utvrdilo da li su oboleli od smrtonosnog virusa J. J. i njen muž, bračni par iz Srbije, doputovali su iz Kine u indijsku priobalnu državu Goa, kada je muškarac primetio da ima sumnjive simptome, saznaju "Novosti".Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.