NOVE INFORMACIJE! Džihadisti nabavili još BOJNIH OTROVA, spremaju NAPAD U IDLIBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE INFORMACIJE! Džihadisti nabavili još BOJNIH OTROVA, spremaju NAPAD U IDLIBU

Malo pošto su gađali civilne delove Alepa granatama sa hlorom, teroristi Džabhat al-Nusre su rasporedili oko 50 raketa sa otrovnim gasom u provinciji Idlib.

Te rakete su modifikovane da nose otrovni gas od strane francuskih eksperata koji su prodali svoje usluge džihadistima, a sve je izvršeno u blizini Centralnog zatvora u Idlibu.

Rakete su transportovane u 5 tura, i distribuisane su terorističkim grupama na jugoistoku provincije Idlib.

Deset raketa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dobili teroristi Adžnad al-Kavkaza, 10 Džajš al-Iza, 10 Huras al-Din, a dvadeset je poslato Turkestasnkoj islamskoj partiji.

Ranije danas je rusko Ministarstvo odbrane objavilo da teroristi planiraju da izvrše nove napade hemijskim oružjem iz provincije Idlib.

Sve vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.