NOVA ŽRTVA STRAŠNOG NEVREMENA: Još jedan muškarac pronađen mrtav u Hrvatskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 21:07

NOVA ŽRTVA STRAŠNOG NEVREMENA: Još jedan muškarac pronađen mrtav u Hrvatskoj

Užas u Hrvatskoj.

U Cerničkoj Šagovini, nedaleko od Nove Gradiške, poginuo je 30-godišnji muškarac, na čiji se kombi palo stablo koje je iščupala oluja.

Informaciju su za Jutarnji potvrdili i u PU brodsko-posavskoj.

Podsetimo, ranije je objavljeno da su tamo stradala dvojica muškaraca.

O tragedijama se upravo oglasila i PU zagrebačka.

- Tokom nevremena i zbog pada stabala život su izgubila dva muškarca, 50-godišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojstvu pešaka u Ulici Svetog Mateja te na Slavonskoj aveniji 48-godišnji vozač automobila. Također, tokom nevremena došlo je do pada građevinskog krana u Zagrebu, Prilazu baruna Filipovića, usled čega je teško povređen 36-godišnji muškarac.

Takođe, jedna osoba stradala je na Bledu tokom stravične oluje koja je danas popodne pogodila Sloveniju, potvrđeno je iz policije za 24ur.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.