NOVA ZAPLENA NA BATROVCIMA: Pronađena velika količina cigareta u podu autobusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 14:29

NOVA ZAPLENA NA BATROVCIMA: Pronađena velika količina cigareta u podu autobusa

Na graničnom prelazu Batrovci, došlo je do velike zaplene paklica cigareta, a optuženi se terete za krivično delo krijumčarenja.

Na Graničnom prelazu Batrovci policija ja zaplenila 1.798 paklica cigareta i uhapsila četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo krijumčarenje, saopštio je danas MUP.

Pretresom autobusa bujanovačkih registarskih oznaka, u kome su se nalazili vozači, osumnjičeni Dž.F. (38), D. K. (41), S. M. (51) i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << B. D. (38), policija je u podu autobusa, u prerađenoj šupljini, pronašla cigarete.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Akciju su izveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave granične policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.