NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA ZAKAZANA ZA SUTRA: Konačno popuštanje mera na vidiku?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 17:37

NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA ZAKAZANA ZA SUTRA: Konačno popuštanje mera na vidiku?

Podsećamo, Krizni štab je u utorak predložio Vladi Srbije da mere ostanu iste

Nova sednica Kriznog štaba zakazana je za sutra u 13 sati u Palati pravde.

. To je potvrdio i epidemiolog Predrag Kon koji se obratio javnosti po završetku sednice rekavši da sve mere ostaju na snazi do daljnjeg.

Kon je novinarima preneo da se na sednici raspravljalo o epidemiološkoj situaciji i merama, a kao glavna tema je sada i vakcinacija, koja će biti u fokusu budućih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanaka. Epidemiološka situacija, ističe on, još uvek se tretira kao nepovoljna.

Kao što je poznato zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić u utorak je zatražio da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata i radnji uslužnih delatnosti do 22 sata.

Stručnjaci su bili protiv relaksacije mera, ali će se o ovom Vesićevom predlogu raspravljati na novoj sutrašnjoj sednici.

Da li će radno vreme ugostiteljskih objekata i radnji uslužnih delatnosti konačno raditi do 22 sata?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Na stolu konačno popuštanje mera u Srbiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 08:14

Kako saznajemo, zbog stablizacije situacije sa korona virusom, Krizni štab će usvojiti meru da se radno vreme ugostiteljskih objekata produži... Danas će biti održana nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija, potvrđeno je u Vladi Srbije...Sednica će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.