NOVA RAZMENA VATRE NA GRANICI! Borci Hezbolaha napali izraelske trupe, ima mrtvih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 16:27

NOVA RAZMENA VATRE NA GRANICI! Borci Hezbolaha napali izraelske trupe, ima mrtvih!

Situacija je kritična

Duž izraelsko-libanske granice danas je došlo do još jedne razmene vatre, nakon što su borci Hezbolaha izveli nekoliko napada na izraelske snage.

Ta militantna organozacija je saopštila da je gađala izraelske snage na rubovima Hanite, kibuca na severu Izraela u blizini granice i da u napadu ima žrtava, prenela je Al Džazira.

Hezbolah tvrdi da je izvršen i drugi napad na ispostavu u kojoj su bili izraelski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojnici, za koji je, takođe, naveo da je rezultirao žrtvama. Izraelska vojska je saopštila da reaguje i pogađa infrastrukturu Hezbolaha u Libanu.

Okršaji duž izraelsko-libanske granice traju od početka rata i u njima je poginulo skoro 100 boraca Hezbolaha i najmanje 15 civila. Do sada su razmene vatre, uglavnom, bile ograničene na područja duž granice i vojne ispostave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.