NOVA ODLUKA TUŽILAŠTVA O BRATU UROŠA BLAŽIĆA: Evo šta se dešava sa porodicom osumnjičenog za masakr kod Mladenovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 17:52

NOVA ODLUKA TUŽILAŠTVA O BRATU UROŠA BLAŽIĆA: Evo šta se dešava sa porodicom osumnjičenog za masakr kod Mladenovca

Osumnjičenom se stavlja na teret krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Smederevu sud je produžio pritvor muškarcu iz Kragujevca, bratu od ujaka Uroša Blažića osumnjičenog za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju.

Pritvor mu je produžen s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

.

On je uhapšen zbog činjenica utvrđenih u istrazi koja je u toku protiv Uroša Blažića, kao i njegovog oca i strica, u cilju utvrđivanja i razjašnjavanja svih okolnosti koje se odnose na poreklo oružja, municije i eksplozivnih sredstava koje je okrivljeni Blažić koristio prilikom izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, odnosno koje je pronađeno prilikom pretresa objekata koje su koristili okrivljena lica.

Prethodno su uhapšeni i otac i ujak Uroša Bllažića, koji se takođe sumnjiče zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija i oni se nalaze u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.