NOVA MISTERIJA U SLUCAJU UBIJENE JELENE MARJANOVIC Od devera Milosa vec danima ni traga ni glasa

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA MISTERIJA U SLUCAJU UBIJENE JELENE MARJANOVIC Od devera Milosa vec danima ni traga ni glasa

Miloševa žena juče bila kod Marjanovića, ali je izašla potresena i uplakana i nije želela da odgovara na pitanja

Od utorka po podne, kada se muški deo Marjanovića vratio iz kupovine, Jeleninom deveru Milošu se gubi svaki trag! 

Ostali članovi ove porodice katkad izađu u dvorište da se poigraju sa malom Janom ili osmotre situaciju i broj novinara oko kuće, ali Zoranovog brata u zadnje vreme nema nigde. Da stvar bude zanimljivija, u petak je u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Marjanovića došla i Miloševa žena koja je nakon nekoliko sati izašla vidno potresena i nije bila raspoložena da priča za novine.

- Molim vas, ništa me ne pitajte - bilo je sve što je tiho izgovorila uplakana supruga mlađeg Marjanovića, nakon čega je žurno otišla u nepoznatom pravcu.

Podsećanja radi, dever Miloš je kao i ostali Marjanovići posle Jeleninog ubistva bio na policijskom ispitivanju. Tom prilikom je podvrgnut i poligrafu, koji prema informacijama iz istrage nije prošao zbog velikog broja kontradiktornih odgovora.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.