NOVA DRAMA Policija opkollila osumnjičene za krvavi napad u Kaliforniji, u toku vatreni obračun

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA DRAMA Policija opkollila osumnjičene za krvavi napad u Kaliforniji, u toku vatreni obračun

U San Bernardinu u Kaliforniji u toku je oružani obračun između policije i osumnjičenih za napad na državnu gradu u ovom gradu, u kojem je ubijeno najmanje 14 ljudi.

TV NBC je prikazala dramatične snimke na kojima se vidi kako je policija opkolila osumnjičene na jednoj raskrsnici u San Bernardinu.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od osumnjičenih je upucan, dok nepoznat broj ostalih puca na policiju.

Jedan od policajaca je takođe upucan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

MORE: SWAT situation in Pasadena, near LA; Police say unrelated to #SanBernardino - reports https://t.co/aCD8tllqyh pic.twitter.com/gH8LiXyG0M

U tržnom centru u San Bernardinu sprovedena je akcija evakuisanja nakon što je prijavljeno da je uočen osumnjičeni iz napada na državnu zgradu u kojoj je ubijeno 14 ljudi.

Svedoci su osumnjičenog opisali kao "mmuškarca s Bliskog istoka" u "maskirnom šortsu", kako prenosi "Raša tudej".

Američki mediji javili su ranije da je opsežna policijska akcija izvedena u Pasadeni u Kaliforniji. NBC je ipak preneo da ovaj događaj nije povezan sa napadom u San Bernardinu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.