NOVA DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Policija spasila Srbina kod Čanja, doživeo infarkt dok je plovio čamcem

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 19:34

NOVA DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Policija spasila Srbina kod Čanja, doživeo infarkt dok je plovio čamcem

Pripadnici granične policije Bar spasili su život državljaninu Srbije koji je doživeo infarkt dok je plovio čamcem kod Čanja

Službenicima SGP II Bar, odnosno posadi policijskog čamca, u uvali Kraljičina plaža kod Čanja u ponedeljak u 15.54 časova dobili su poziv da se na čamcu nalazi osoba kojoj je pozlilo i da se sumnja da je imala infarkt.

Hitnom intervencijom SGP II Bar u 15.55 časova službenim plovilom muškarac (61) je transportovan do luke Bar, pri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čemu je obaveštena i jedinica hitne medicinske pomoći DZ Bar sa zahtevom da sačekaju na službenom vezu u Luci Bar.

U 17.02 sati policijski čamac pristao je u luku gde su medicinski radnici Hitne pomoći Bar preuzeli pacijenta kojem je bila potrebna medicinska pomoć.

Naknadno, od člana uže porodice osobe kojoj je pružena pomoć, policija je obaveštena da je istom dijagnostikovan infarkt, da je, nakon ukazane prve pomoći u Opštoj Bolnici u Baru, transportovan u KCCG u Podgorici gde su mu daljom hospitalizacijom ugrađena 2 stenta te da se trenutno nalazi van životne opasnosti.

Član uže porodice muškarca je iskazao veliku zahvalnost kako članovima posade patrolnog čamca, tako i svim pripadnicima Upravi Policije CG, koji su pravovremenim reagovanjem, B.S. verovatno spasili život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.