NOVA BRUKA RTS: Snimili prilog u kojem majstor brusi bez struje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA BRUKA RTS: Snimili prilog u kojem majstor brusi bez struje (VIDEO)

Majstor, propisno obučen, sa maskom na licu i u belom kombinezonu, sa kapuljačom na glavi izazvao bi poštovanje svih koji ga vide na radnom mestu, da nije jednog bitnog detalja.

Dok on naime brusi zid, kabl mu se završava u ruci, što će reći aparat nije uključen u struju. A i njegov kolega, malo dalje od njega, radi isto.

Majstori su se trudili da prilog RTS-a, tačnije Beogradske hronike bude što uverljiviji, dok su se snimale "smrdljive zgrade" u Ulici Mileve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marić Ajnštajn, gde je u toku sanacija druge zgrade.

Nadamo se samo da se inače trude da ozbiljno i profesionalno obavljaju svoj posao i da nemaju previše vremena za ovakvo "poziranje".

Pogledajte video, a prilog o smrdljivim zgradama počinje na 19:23:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.