Izvor: B92, 24.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NORVESKI AMBASADOR PUSTIO U RAD DALEKOVOD U BUJANOVCU

Bujanovac -- Norveski ambasador u SR Jugoslaviji Hans Ola Urstad pustio je u cetvrtak u rad desetokilovatni dalekovod, u duzini od pet kilometara, koji je povezao tri sela u opstini Bujanovac. Za izgradnju dalekovoda, koji povezuje bujanovacka sela Zuzeljica, Ljiljanci i Zbevica, norveska Vlada je preko agencije IMG obezbedila 140 hiljada nemackih maraka, a radove je obavila vranjska "Elektrodistribucija".

Norveski ambasador je rekao da njegova zemlja programom za centralnu u juznu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju za ovu godinu planira da izdvoji oko 40 miliona maraka, koje ce biti ulozene u realizaciju brojnih projekata. "Nadam se da ce vrlo brzo doci vrijeme kada cemo imatu uobicajenu ekonomsku saradnju, koju smo imali i ranije", dodao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.