NOLE ISKREN: Jedan od najboljih mečeva u karijeri!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE ISKREN: Jedan od najboljih mečeva u karijeri!

Đoković je u polufinalu posle pet setova nadigrao Del Potra

LONDON - Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da mu je polufinale Vimbldona protiv Huana Martina del Potra jedan od najboljih mečeva u karijeri, a istakao je da će tek sutra razmišljati o finalu i da želi da uživa u pobedi.

"Ovo je bio jedan od najboljih mečeva koje sam igrao, kao i jedan od najuzbudljivijih. Bio je jako neizvestan meč, niko nije mogao da napravi razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i odvoji se", rekao je Đoković odmah posle meča.

Đoković je u četvrtom setu imao dve meč lopte, ali je Del Potro uspeo da ih spase i izbori peti set.

"Zato je on gren slem šampion i plasman mu je u vrhu. Uvek u teškoj situaciji pronađe rešenje. Ne mislim da sam igrao loše kod te dve meč lopte. On se fenomenalno borio i svaka mu čast na tome", rekao je Đoković.

Srpski teniser kazao je da je bio razočaran kada je izgubio četvrti set, ali je dodao i da se spremao za pet setova.

"Bio sam razočaran posle četvrtog seta. Bilo je mnogo prilika koje nisam iskoristio. Kao što sam rekao, svaka mu čast i čestitam mu na borbi. Spremao sam se za pet setova, to sam i očekivao. Nivo tenisa je bio veoma visok", rekao je Đoković.

U finalu ga čeka pobednik meča Endi Marej.

"Želim danas samo da uživam u ovoj pobedi, a sutra ću da počnem da razmišljam o finalu. Ovo je definitivno jedan od mojih najboljih mečeva i definitivno najuzbudljiviji na Vimbldonu. Počastvovan sam da sam iz njega izašao kao pobednik", rekao je Đoković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.