NOĆ STRAVE U SPLITU Stariji muškarac napao devojku i dvojicu mladića - uznemiravao ih, pa se ZABIO U NJIH KOLIMA: Bežite, pobiće nas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 11:09

NOĆ STRAVE U SPLITU Stariji muškarac napao devojku i dvojicu mladića - uznemiravao ih, pa se ZABIO U NJIH KOLIMA: "Bežite, pobiće nas!"

Mladićima naneo lakše telesne povrede.

Tridesetsedmogodišnjak je u subotu, na splitskoj Sirobuji, napao devojku i dvojicu mladića, pa se nekoliko puta automobilom zabio u njihovo vozilo, nakon čega je uhapšen. 

Snimak koji je objavio Dalmarinski portal, lošeg je kvaliteta, ali se čuje vrištanje mladih osoba.

- Vozite, samo bežite, pobiće nas! - vikao je jedan mladić, dok je napadač udarao njihov auto.

Dvojica Splićana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadobili su lakše telesne povrede.

Napadač je najpre odvezen u bolnicu, a kasnije u pritvor, gde se tereti za krivično delo, Dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom i dva krivična dela oštećenje tuđe stvari.

Prema izveštaju policije, napadač je bio u rasejanom stanju.

Video snimak stravičnog zločina možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.